Komentara: 25
Pregleda: 10438

Subotičanin pokušao da prokrijumčari parfeme u vrednosti od 2.000 evra

08.11.2018. u 13:52h
Izvor: Subotica.com
U zajedničkoj akciji carine i policije, juče je u blizini graničnog prelaza "Kelebija" zaplenjeno više od 80 muških i ženskih parfema poznatih robnih marki, saopštila je Uprava carina.
Subotičanin pokušao da prokrijumčari parfeme u vrednosti od 2.000 evra

Četiri kutije pune parfema pronađene su u prtljažniku automobila subotičkih registarskih oznaka, koji je zaustavljen i pregledan na benzinskoj pumpi, udaljenoj oko dva kilometra od graničnog prelaza "Kelebija".

Vrednost parfema "Versace", "Bvulgari", "Armani", "Burberry", "Paco Rabanne" i mnogih drugih poznatih brendova, procenjena je na preko 2.000 evra.

Subotičanin u čijem su automobilu pronađeni parfemi, nije imao nijedan dokaz o plaćenim dažbinama i poreklu robe, niti bilo kakvu prateću dokumentaciju.

Vozača, automobil i oduzete parfeme u dalju nadležnost preuzeo je Odsek za suzbijanje privrednog kriminala PU Subotica, koji će, kako nezvanično saznaje Uprava carina, podići krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 10438
Povezane teme

krijumčarenje robe

granični prelaz kelebija

uprava carina

carina

carinici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.