Komentara: 14
Pregleda: 59424

Subotičanin Robert Torma pronađen živ

19.06.2015. u 16:13h > 16:43
Izvor: Subotica.com
Prošlog četvrtka, 11. juna, u večernjim časovima nestao je Subotičanin Robert Torma u Kopenhagenu, a nedelju dana kasnije njegovu porodicu, prijatelje i sve koji ga poznaju je obradovala vest da je pronađen živ.
Subotičanin Robert Torma pronađen živ

Kako je izjavila za naš sajt advokat porodice Torma, Lidija Opačić, tokom jučerašnjeg dana uz pomoć PU Subotica (Odsek za potrage) došlo se do saznanja da je nestalo lice pronađeno u Kopenhagenu, gde je i poslednji put njegova supruga imala informaciju da se on i nalazi.

Najnovije saznanje do kojeg se došlo je da se nestali Robert Torma nalazio u bolnici zbog ranijih zdravstvenih problema i da mu je stanje dobro i stabilno.

- "Ovim putem želim da se u ime porodice Torma zahvalim maksimalnoj angažovanosti i temeljnom danonoćnom radu Policijske uprave Subotica (Odsek za potrage), a naročito medijima uz čiju podršku smo u najkraćem mogućem roku došli do pozitivnih saznanja i pronašli nestalo lice, kao i korisnicima društvenih mreža u zemlji i inostranstvu čija je podrška bila od neprocenjivog značaja u najtežim trenucima za porodicu Torma. Robertov povratak u Suboticu se očekuje po otpuštanju iz bolnice" - izjavila je advokat porodice Lidija Opačić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 14
Pregleda: 59424

Povezana vest

Povezane teme

robert torma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.