Komentara: 11
Pregleda: 7537
Video
Foto

Subotički bend "Ringeraja" snimio spot za pesmu "Ugasila si ljubav"

06.12.2015. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
Jedan od najpoznatijih subotičkih muzičkih sastava "Ringeraja" bend snimio je pesmu "Ugasila si ljubav", čiji je spot, u produkciji IDJ Videos, sa samo desetak dana na YouTube-u pogledalo oko 60 hiljada ljudi.
Subotički bend "Ringeraja" snimio spot za pesmu "Ugasila si ljubav"

Subotičani okupljeni u "Ringeraja" bendu među prvim su muzičarima iz našeg grada koji su napravili veliki iskorak iz lokalne muzičke scene i uradili ovako veliki projekat kao što je snimanje pesme u „Pink SSL“ studiju u Beogradu.

- Došlo je do prelomnog momenta kada smo odlučili našu muzičku karijeru izdignemo na jedan viši nivo i da svoj rad predstavimo širokoj publici - kaže za naš sajt Nebojša Švraka, klavijaturista i frontmen benda.

- Ono u čemu smo se odmah svi složili je da ono što uradimo bude najkvalitetnija, a samim tim i najskuplja varijanta koju možemo da iznesemo. Autor muzike i teksta je naš vokal Milan Vuković, a pošto smo želeli da ono što uradimo ima zaista visoki kvalitet odlučili smo se za „Pinkov“ studio i rad sa najpoznatijim studijskim muzičarima, koji prate najveće muzičke zvezde. To su Ivana Selakov, koja peva prateće vokale, Marko Kuzmanović (bubanj), Dragan Ivanović (bas gitara), Petar Trumbetaš (gitara i buzuki), dok je aranžman uradio Aleksandar Buzadžić.

Kvalitet numere, koja je u pop maniru, ali sa elementima buzukija, koji treba da zagolica maštu slušalaca, prati i sjajan spot u režiji Bojana Đurišića, uz pomoć stiliste Danila Karagića i manekenke Slađane Kovačević. Deo je sniman u MVP studiu, a deo u Rovinju.

Subotički bend "Ringeraja" snimio spot za pesmu "Ugasila si ljubav"

- Za nas je ovo bilo jedno novo i veliko iskustvo, radili smo sa živim instrumentima, u najsavremenijim tehničkim uslovima sa istinskim  profesionalcima. Mnogo smo naučili od njih – nastavlja muzičar. - Kritike su jako dobre, pohvale stižu i od slušalaca i od kolega, broj pregleda pesme je svakim danom sve veći i nadam se da će naći svoj put do slušalaca. Planova imamo zaista puno, između ostalog da svake godine snimimo jednu ovakvu pesmu. Javljaju se i neki menadžeri, nude saradnju i kule i gradove, ali mi za sada želimo da radimo sami, ne želimo da postanemo novi „Amadeus“ ili „Tropiko“ bend već da idemo svojim putem i pravimo svoj prepoznatljiv stil.

Spot za pesmu: "Ugasila si ljubav":

"Ringeraja" bend postoji od 2013. godine, a sadašnju postavu čine vokal Bojana Šarović, klavijaturista Nebojša Švraka, gitarista Filip Smiljanić, vokal i gotarista Milan Vuković, bas gitarista Bojan Gatarić, bubnjar Geza Burai i najmlađi član, vokal Dragutin Vojvodić. U našem gradu bend je prepoznatljiv po sjajnoj atmosferi i širokoj lepezi pesama koje izvodi - od rok hitova do starih narodnih pesama.

- Pored klupskih svirki, radimo i svadbe, koje su većinom van našeg grada i zadovoljni smo što već sada popunjavamo termine za iduću godinu. Uglavnom radimo programske svadbe, na kojima se predstavimo svim žanrovima, a naravno, trudimo se da izađemo u susret i željama mladenaca – naglašava Nebojša. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 7537
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.