Komentara: 25
Pregleda: 8326

Subotički Katastar nepokretnosti među tri najuspešnija katastra u prošloj godini

22.02.2022. u 15:05h
Izvor: Subotica.com
Subotička Služba za katastar nepokretnosti dobitnik je priznanja za efikasnost u radu.
Subotički Katastar nepokretnosti među tri najuspešnija katastra u prošloj godini

Služba za katastar nepokretnosti Subotica uvrštena je među tri najuspešnije u prošloj godini, uz Pančevo i Sremsku Mitrovicu. 

- Služba za katastar nepokretnosti Subotica, koja teritorijalno pokriva ceo okrug, tokom prošle godine ostvarila je najbolje rezultate, imajući u vidu uspešnost i efikasnost u radu. U okviru naše Službe za katastar nepokretnosti, prošle godine, formirano je preko 20.000 upravnih predmeta i skoro 5.500 vanupravnih predmeta. Visoku efikasnost rada pokazali smo rešavanjem preko 21.000 upravnih predmeta i više od 5.000 vanupravnih predmeta. Svaki zaposleni je tokom radnog dana u godini za nama proveo pet i po sati efektivnog rada na rešavanju predmeta - navode iz Službe za katastar nepokretnosti Subotica.

Subotički Katastar nepokretnosti među tri najuspešnija katastra u prošloj godini

Iz subotičkog Katastra navode da je ovo ogromno priznanje i dodaju da su tokom prošle godine drastično smanjili broj nerešenih predmeta.

- Verujem da ćemo sve pereostale stare predmete rešiti do kraja godine i da ćemo uspeti da i u Subotici postignemo dnevnu ažurnost koju smo već postigli u odsecima Bačka Topola i Mali Iđoš. Tamo se svi pristigli predmeti rešavaju istog dana. Mi dnevno primimo oko 150 predmeta, a kada rešimo preostale stare predmete, sve što primimo u toku jednog dana rešavaće se u roku od tri dana - navodi Milonja Božović, načelnik Službe za katastar nepokretnosti Subotica - Za ovo priznanje su podjednako zaslužni svi zaposleni

Rukovodiocima najuspešnijih službi za katastar uručene su plakete i zahvalnice u sedištu Republičkog geodetskog zavoda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 8326
Povezane teme

katastar nepokretnosti

dodela priznanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.