Komentara: 13
Pregleda: 5551

Subotički Metro slavi prvi rođendan

21.10.2011. u 02:10h
Subotički Metro slavi prvi rođendan

Veleprodajni centar METRO Cash & Carry u Subotici u petak 21. oktobra slavi prvi rođendan. Na taj dan prošle godine najveći svetski veleprodajni lanac je otvorio jedan od najsavremenijih objekata u koji je investirano 15 miliona evra.

Veleprodajni centar sa ukupnom prodajnom površinom veličine 10.500 kvadratnih metara i 250 parking mesta ima asortiman sastavljen od oko 20.000 artikala renomiranih svetskih i domaćih proizvođača i dobavljača po najpristupačnijim cenama na tržištu. Distributivni centar Subotica koristi veliki broj profesionalnih kupaca iz ovog grada i velikog dela Vojvodine.

Povodom proslave prvog rođendana u veleprodajnom centru u Subotici u petak će biti organizovana specijalna rođendanska akcijska ponuda. Rođendanska ponuda važi samo u petak 21. oktobra 2011. sa akcijskim cenama za izabrane artikle iz asortimana prehrane i neprehrane. Uz rođendansku tortu sa početkom u 12h distributivni centar u Subotici će zajedno sa svojim kupcima obeležiti prvi rođendan.

Metro Subotica

Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5551
Povezane teme

metro cash carry

metro u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.