Komentara: 1
Pregleda: 2718

Subotički motociklisti osvojili 4. mesto na Kupu Mediterana

12.11.2015. u 12:47h
Izvor: RTV City
Reprezentacija Srbije u motokrosu učestvovala je prethodnog vikenda na Kupu Mediterana. Na stazi nadomak najveće Francuske luke Marsej, boje Srbije branili su Branko Antić i dvojica Subotičana Ričard Sagmajster i Franjo Rihter.
Subotički motociklisti osvojili 4. mesto na Kupu Mediterana

U finalnoj trci održanoj u nedelju mladi motokros vozači Srbije napravili su veliko iznenađenje u konkurenciji 14 zemalja u finalu osvojivši četvrtu poziciju, dok su prva tri mesta na postolju zauzele velike motokros nacije Francuska, Italija i Španija.

- "Nakon završenih kvalifikacija u subotu, Branko Antić i ja smo videli da možemo ostvariti još bolji rezultat pa smo u nedelju u finalnoj trci „dodali gas“ i uspeli smo da ostvarimo ogroman uspeh za motokros u Srbiji." - izjavio je Ričard Sagmajster

Subotički motociklisti osvojili 4. mesto na Kupu Mediterana

Mladi Sagmajster konstatovao je da kada su se sabrala dva najbolja rezultata iz četiri trke u nedelju ispred njih su bili samo Francuzi, Italijani i Španci.

- "Španci su nam ukupno pobegli dva boda, iz razloga što sam imao manji pad na startu, što su oni iskoristili i u startu su imali prednost 10 sekundi, međutim i pored toga smatram da je ovo fenomenalan uspeh.“ - zaključio je mladi Sagmajster

Tridesetominutnu reportažu sa Kupa Mediterana u Francuskoj možete pogledati u nedelju na RTS 2.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2718
Povezane teme

ričard sagmajster

motociklizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.