Komentara: 29
Pregleda: 6426
Foto

Subotički "naprednjaci" sumirali izbornu kampanju

18.06.2020. u 17:12h
Izvor: Subotica.com
Izborna kampanja završava se večeras u ponoć i do otvaranja biračkih mesta u nedelju, 21. juna u 7 časova, trajaće izborna tišina.
Subotički "naprednjaci" sumirali izbornu kampanju

Tim povodom GrO Srpske napredne stanke sumirao je izbornu trku, koja se ove godine, usled vanrednog stanja koje nas je sve zadesilo, odvijala u netipičnim okolnostima.

Izborna kampanja se odvijala u nepredviđenim okolnostima, u kojima je SNS pokazala maksimalnu odgovornost i posvećenost, i ne pričama nego radom, pokazali smo da nam je zdravlje građana bilo na prvom mestu. Od početka smo vodili pozitivnu kampanju, nismo želeli da se bavimo drugim akterima na političkoj sceni Subotice, a i  pored pokušaja manipulacije građanima i mnogih izgovorenih laži ostali smo dosledni onome što je predsednik Vučić tražio od nas, a to je kampanja bez nasilja, uz poštovanje političkih protivnika - istakla je Jasmina Stevanović, portparolka GrO Srpske napredne stranke. - Naš cilj je bio da građanima Subotice pokažemo šta smo uradili tokom protekle četiri godine. „Balkanizacija“, „beogradizacija“, „novosadizacija“ nisu naš obrazac ponašanja jer ako se zalažemo za evropske vrednosti i nije bitno ko odakle dolazi, već šta svojim radom i trudom donosi svojim građanima. Naš cilj je pobeda i da nastavimo sa izgradnjom našeg grada.

Subotički "naprednjaci" sumirali izbornu kampanjuPo rečima Dragog Vučkovića, šefa izbornog štaba GrO SNS, kampanja se odvijala u dva dela – pre i posle vanrednog stanja i zahvalio se akivistima što su sve vreme vodili jednu dostojanstvenu kampanju.

- Ispoštovali smo sve što je bilo naloženo od strane RIK-a i kada je doneta odluka da se kampanja prekida, aktivisti SNS nisu učestvovali u kampanji - poručo je Vučković. - Radili smo vrlo profesionalno, amaterizam nije bio dozvoljen i zahvaljujem se svim aktivistima koji su bili profesionalci na delu. Kroz kampanju smo se takmičili sami sa sobom, deo brošure iz 2016. smo preneli na 2020. godinu, odnosno ono što smo tada obećali sada smo i ostvarili. Jedino je SNS stalo da u Subotici živimo jedni sa drugima.

Subotički "naprednjaci" sumirali izbornu kampanjuVučković napominje da je poziv za glasanje informativnog karaktera i nije obavezujući dokument, već svi mogu sa ličnom kartom ili pasošem da dođu na glasanje u svoje izborno mesto.

O izbornoj trci govorio je i Bogdan Laban, predsednik GrO SNS i nosilac liste pod brojem 1. On je govorio o svemu što je urađeno u protekle četiri godine, o čemu detaljnije možete pročitati u intervjuu za naš sajt.

Izvor: Subotica.com
Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima Obraćanje povodom nastupa na izborima na svim nivoima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 29
Pregleda: 6426
Povezane teme

srpska napredna stranka

lokalni izbori subotica

dragi vučković

sns subotica

jasmina stevanović

izbori2020

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.