Komentara: 12
Pregleda: 1440

Summer3P festival od 26. do 28. jula

08.07.2024. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Kompleks nekadašnje druge kasarne između Subotice i Palića, biće i ove godine mesto na kome će se, od 26. do 28. jula, po 22. put održati Summer3P festival.
Summer3P festival od 26. do 28. jula

Svoj nastup potvrdio je Nick Reverse iz Italije, kog pamtimo po izuzetnom nastupu na Summer3p festivalu pre 5 godina. Pored njega, nastupiće i Commissae Lag, u njegovom prepoznatljivom savršenom muzičkom stilu. Biće sa nam i  tehno dama Katalina,  a Asrri i Deeda nastupiće kao back2back duo 2HOT.

Domaću podršku pružiće mladi izvođači iz Subotice i okoline: Denni i Anja de Black a biće tu i “stara garda“ gradskog klabinga, Hori, Ascaloon i Adamov. Andy Dee i predstavnici udruženja HARDWIERD (Čvrsto povezani) iz Subotice: Needl, Mario C i Overtone Funk vrteće svoje setove tokom dnevnog programa, koji počinje oko 17.00 časova, sva tri dana festivala.

 - Više od dve decenije, vrlo dosledno i istrajno opstajemo i nastojimo da dovedemo i prikažemo, kako afirmisane, tako i one izvođače savremene elektro scene koji su u usponu. Međutim, smatramo da podjednako, čak i više prostora treba dati  lokalnim izvođačima iz Subotice, okoline i Srbije a ne zvati isključivo izvođače iz inostranstva jer Srbija ima izuzetno jaku, modernu i svestranu savremenu muzičku scenu. Poslednje tri godine, Summer3p se održava na novoj lokaciji i sada već možemo izneti neke naše utiske. Prostor ima izuzetne potencijale i potpuno je u skladu sa svetskim standardima za održavanje festivala, koncerata ili dnevnog programa. Poseduje sve bitne elemente kao što su  autentičnost, atraktivnost, sadržajnost, raznolikost, ekstravagantnost, bezbednost. Pozivamo sugrađane da nam se pridruže ili svrate u ova tri dana i budu deo  entuzijazama i energije grupice ljudi koja čini svetionik urbane kulture na Severu Srbije - navode iz Udruženja "AŠC" koje organizuje festival..

Svi dnevni programi su besplatni, a publiku tokom dana očekuje raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi, dok je uveče rezervisano za atraktivan muzički program. U nedelju, 28. jula, biće upriličen Porodični dan, koji će programski biti sadržajan kao i prethodnih godina.

Za više informacija posetite njihov Instagram profilFejsbuk stranicu, zvanični internet sajt ili Tiktok nalog.

Summer3p festival podržavaju: Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija „Danilo Kiš“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 19 časova
Komentara: 12
Pregleda: 1440
Povezane teme

summer3p

program summer3p

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.