Komentara: 0
Pregleda: 2485

Summer3p festival ove godine u onlajn formatu

16.07.2020. u 12:24h
Izvor: Subotica.com
Zbog teške epidemiološke situacije u našoj zemlji, 18. izdanje Summer3p festivala održaće se u planiranom terminu, ali u drugačijem formatu. Od 24. do 26. jula, publika će moći da uživa u nastupima zvezda elektronske muzike onlajn.
Summer3p festival ove godine u onlajn formatu

Ipak, vernu publiku Summer3p festivala očekuju i razni atraktivni sadržaji. Strimovaće se kompletan video materijal napravljen u proteklih 10 godina na festivalu, a nakon toga slede DJ setovi poznatih izvođača iz zemlje i inostranstva.

Tokom avgusta, festival priprema i četiri onlajn DJ nastupa sa različitih lokacija na Paliću "kako bi se održao duh kvalitetne muzike, a ujedno i promovisala turistička destinacija Palić, jer su lokacije pažljivo izabrane kako bi prikazale šta to Palić ima da ponudi", navode organizatori.

- Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, do kraja godine održaće se nastupi pojedinih izvođača. Nastupi su predviđeni na adekvatnoj lokaciji na Paliću, u sklopu Summer3p postfestum projekta - navode organizatori Summer3p festivala.

U skladu sa novonastalim okolnostima na globalnom nivou, Summer3p festival će, kao i ostali svetski festivali, nastaviti druženje sa publikom putem različitih onlajn platformi, dok je zvaničan susret sa publikom na lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera odložen za 2021. godinu.

Detaljnije informacije o programu, publika će moći u narednom periodu da pronađe na sajtu Summer3p festivala, njihovoj Fejsbuk i Instagram stranici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2485

Povezana vest

Povezane teme

summer3p

summer3p festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.