Komentara: 20
Pregleda: 1848

Summer3p "Spring3p" nakon tri godine pauze

07.04.2023. u 12:47h
Nakon COVID pauze i nedostatka prostora za klaberske zabave, "Spring3p" se vraća u svoj prolećni Summer3p vajb. Proverena DJ ekipa će celu noć zabavljati klabere smenjujući se na sat vremena u takozvanoj „OPEN DECKS“ izvedbi. Biće to prilika za provod uz jedan nesvakidašnji dinamični muzički koncept.
Summer3p "Spring3p" nakon tri godine pauze

„Spring3p party“, održaće se u subotu, 8. aprila, u klubu „Pogon“, na prostoru bivše fabrike Mladost (Senćanski put 71), sa početkom u 22 časa. Miks pult će celu noć deliti iskusni subotički izvođači elektronske muzike: Chrono i Ascaloon a sa njima zajedno biće i najperspektivniji lokalni dj Denni.  

Udruženje građana „AŠC“ (Anti Shund Corporation – Education 4 The Nation), organizator Summer3p festivala, jednog od najdugovečnijih muzičkih događaja u gradu sa preko 20 godina postojanja, ponovo organizuje „Spring3p party“, koji je svoju premijeru imao 2015. godine i održava se u aprilu kao vesnik proleća i lepog vremena, dok se „Summer3p postfesrum party“ održava početkom decembra i obeležava dan borbe protiv AIDS-a.

Summer3p festival je letnji događaj koji se 20 godina održava krajem jula, ali njegov sastavni deo čine i propratni programi tokom godine, kao što su "Spring3p" i "Postfestum". Summer3p predstavlja jedan od značajnih svetionika urbane kulture grada, on nije samo muzika, on je prostor za sve umetnike, entuzijaste, progresivce, konceptualne umetnike, da se prikažu i svoj rad predstave publici. Podsećanja radi, za 20 godina postojanja, bilo je tu mnogo izložbi i radionica za sve uzraste. Najznačajnije su izložba radova nastalih tokom 15 godina likovne radionice Emila Kadirića na Summer3p festivalu u Savremenoj galeriji, zatim dan otvorenih vrata u Fondaciji Danilo Kiš i porodični dan koji je održan u prostoru Klein house u Štrosmajerovoj ulici.

Organizatori pozivaju na još jedno "Spring3p" druženje, ovog puta u klubu „Pogon“, gde će Summer3p predstaviti „OPEN DECKS“ koncept, jedan sasvim drugačiji pristup nastupu izvođača elektronske muzike. Cena ulaznice je 300 dinara.

Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 1848
Povezane teme

summer3p

spring3p

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.