Komentara: 2
Pregleda: 1479

Sutra 22. sednica Skupštine grada

04.05.2022. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
Na sutrašnjoj 22. redovnoj sednici Skupštine grada biće šest tačaka dnevnog reda, među kojima je i Odluka o dodeli priznanja „dr Ferenc Bodrogvari“ koja se dodeljuje istaknutim stvaraocima, mlađim od 40 godina, koji su svojim radom doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu.
Sutra 22. sednica Skupštine grada

Ovogodišnji laureati su  Žolt Herceg, režiser dokumentarnih filmova, reporter i urednik u RTV „Panon“ i Tamara Kucor, istoričar umetnosti, kustos Savremene galerije u Subotici.

- Tamara Kucor je autor brojnih izložbi, kao i studija i dve knjige, a Žolt Herceg autor filma o pesniku Miklošu Radnotiju – istakao je Balint Pastor, predsednik Skupštine grada, najavljujići sutrašnje zasedanje.   -Na dnevnom redu biće i donošenje Odluke o pokretanju procesa izrade Programa razvoja turizma Grada Subotice za period 2023-2025. godine. Više puta smo isticali da Subotica i Palić moraju da budu među najaktivnijim turističkim destinacijama u zemlji i u interesu toga preduzimamo i konkretne korake. Mislimo da ono što imamo da ponudimo stranim i domaćim turistima jeste, svakako, naše građevinsko nasleđe ovde u samom gradu, i Palić, kao turistička destinacija. Rok za izradu programa je 15. novembar, a Skupština grada će biti u obavezi da usvoji program razvoja turizma do kraja ove godine.

Sutra 22. sednica Skupštine grada

Pored pomenutih, odbornici će razmatrati još nekoliko tačaka personalnog karaktera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1479

Povezana vest

Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

balint pastor

sednica skupštine grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.