Komentara: 0
Pregleda: 1813

Svaki treći radnik ostao bez karte do posla

07.12.2010. u 02:17h
Izvor: RTV
Svaki treći radnik ostao bez karte do posla

Svaki treći radnik u Subotici ostao je 2010. godine bez radničke karte za prevoz do posla. Prema podacima JP "Suboticatrans", broj prodatih pretplatnih radničkih karata u odnosu na prošlu godinu opao je za 30 odsto, dok je pretprodaja karata manja za deset procenata.
U prvih deset meseci ove godine, na više od 20 gradskih i prigradskih linija, 80 autobusa JP "Suboticatrans" prevezlo je nešto manje od sedam miliona putnika.

Cena karata u gradskom saobraćaju korigovana je u ovoj godini za procenat inflacije od šest odsto, što nije dovoljno za investicioni razvoj, pa preduzeće neće moći da nabavlja optimalnih osam do deset autobusa godišnje, kako bi održalo vozni park na sadašnjem nivou, navode u ovom preduzeću.

U januaru će, uprkos tome, u saobraćaj biti uveden jedan novi autobus, a JP "Suboticatrans" planira da 2011. godine postavi 34 nova autobuska stajališta.

 

Izvor: RTV
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1813
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.