Komentara: 5
Pregleda: 35010
Foto

Sve za lepotu u "DVG Company"

15.08.2016. u 17:47h
Izvor: PR tekst
​Preduzeće „DVG Company“ koje se bavi uvozom i veleprodajom kozmetike i kućne hemije danas je u našem gradu otvorilo svoj prvi maloprodajni objekat na adresi Matka Vukovića 1, gde će, po izuzetno povoljnim cenama, građanima biti dostupni proizvodi brojnih poznatih svetskih brendova.
Sve za lepotu u "DVG Company"

​Na jednom mestu Subotičani će moći da pronađu proizvode za negu kože, za negu tela i kose, dekorativnu kozmetiku i šminku, parfeme, proizvode za dentalnu upotrebu, bebi aranžmane i širok asortiman proizvoda kućne hemije. Od poznatih brendova na rafovima nove prodavnice biće proizvodi Nivea, Dove, Palmolive, Axe, Ajax, Colgate, Cif, Fa, Felceazzurra, Gillette, Johnsons, Oldspice, Palette, Signal, Schauma, Syoss i mnogi drugi.

Sve za lepotu u "DVG Company"

​Pored njih, u novoj prodavnici biće i poznati brendovi kao što su KALLOS cosmetics, poznati po profesionalnim preparatima za negu kose; B.APP (Beauty Application), italijanski profesionalni proizvodi za kosu, novi na našem tržištu; FRUISSE, losioni za telo, gelovi za tusiranje, so za kupanje, balzami za usne bez parabena prepoznatljivi po svojim voćnim mirisnim notama i zanimljivoj ambalaži; DERMAFLORA, francuska prirodna kozmetika bez aluminijuma, alergena, parabena, alkohola; CD, nemački prirodni proizvodi za negu kože bez silikona, parabena, mineralnih ulja i sastojaka životinjskog porekla.

Takođe, u ponudi u novootvorenom maloprodajnom objektu su i LAMIS CREATION, toaletne vode interesantnog pakovanja, intenzivnih mirisa i pristupačnih cena; CREME 21, kultna nemačka linija za negu kože; CUBA, dezodoransi, losioni posle brijanja, BeBe DERMA, linija za decu i mnogi drugi brendovi.

Sve za lepotu u "DVG Company"

Sve za lepotu u "DVG Company"

- Ono što „DVG“ prodavnicu razlikuje od ostalih je izuzetno široka lepeza proizvoda, među kojima su i neki koji su afirmisani u svetu, a potpuno novi na našem tržištu. Pored toga, cene će biti akcijske i izuzetno pristupačne - najavljuju u menadžmentu preduzeća.

​Radno vreme prodavnice „DVG“  je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 16 časova.

Izvor: PR tekst
Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company" Otvorena prodavnica kozmetike i kućne hemije "DVG Company"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 35010
Povezane teme

dvg company

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.