Komentara: 0
Pregleda: 9975

Svečana dodela diploma polaznicima kursa Mentalne aritmetike SuanPan

20.09.2016. u 02:50h
Izvor: Subotica.com
Prvi polaznici kursa SuanPan su završili osmomesečnu edukaciju u Smart edu u Subotici. Učenici su uzrasta od 7-9 godina i od 9-14 godina su savladali program sa velikim procentom uspešnosti i pokazali na delu odvojenu pažnju.
Svečana dodela diploma polaznicima kursa Mentalne aritmetike SuanPan

Deca koja steknu obrazovanje iz Mentalne aritmetike SuanPan mogu da pokažu značajan napredak u sferama pažnje, koncentracije, slušanja, razumevanja i opažanja i mnogim drugim stvarima.

Program pored obuke rada na računaljci obuhvata vežbe pažnje i memorije, kao I testovima istih. Časovi Mentalne aritmetike sadrže u dramu koja u procesu sticanja i konstruisanja znanja, različitim postupcima koji su prisutni u dramskom stvaralaštvu aktivno učestvuju u izražavanju I oponašanju zadatih tema I elemenata.

Kurs Mentalne aritmetike traje osam meseci, gde se kroz ovaj program rada, aktivnom primenom i ponavljanjem odgovarajućih aktivnosti postiže jačanje i trajno formiranje sinaptičkih puteva I veza leve I desne hemisfere. Ovakvim mentalnim treningom um dolazi u stanje u kome su moždani talasi orijentisani kako bi mogli lakše da prime određenu informaciju. Praktično znanje koje dete stekne nakon osnovnog (i naprednog programa) kursa SuanPan Mentalne aritmetike, osnažuje njegovo samopouzdanje i podržava ga u daljem obrazovanju. Posredstvom ovakve stimulacije, dete se slobodnije izražava, bez bojazni da će biti kritikovano.

Svečana dodela diploma polaznicima kursa Mentalne aritmetike SuanPan

Edukacija kursom Mentalne aritmetike u Subotici je počela u novembru 2015. godine i polaznici prvih grupa su već šest meseci na edukaciji.  Upis septembarskih grupa je u toku, broj mesta ograničen. Ovorena vrata za sva pitanja i dodatne pokazne primere: 21. i 22. septembra 17.00 – 20.00 časova.

Upis novih grupa polaznika se vrši i na program NTC školice, akreditovanog programa NTC sistema učenja autora dr Ranka Rajovića i dečijeg pisca Uroša Petrovića. Radionice se realizuju jednom nedeljno, tri meseca od po sat I po vremena. Grupe počinju sa radom od popunjavanja broja prijavljenih za svaku uzrasnu grupu ponaosob.

Za sve informacije možete se obratiti putem maila sistemucenje@gmail.com ili telefona: 069/751-643.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 9975
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.