Komentara: 0
Pregleda: 3559

Svečano otvoren deveti teniski turnir Palić Open

25.07.2012. u 20:45h
Izvor: RTV Yueco
Svečano otvoren deveti teniski turnir Palić Open

Teniski turnir za žene "Palić Open" sa nagradnim fondom od deset hiljada dolara otvoren je sinoć.Na ovogodišnjem devetom po redu turniru učestvuju 32 teniserke iz preko deset zemalja. Prvi nosilac na turniru je igračica iz Srbije Jovana Jakšić koja je trenutno 339 na ATP listi.

Koliko je turnir na Paliću odskočna daska dokaz je da sve više devojaka iz Srbije ima želju da učestvuje na terenima tenis kluba Palić. Jedna od njih je i Dunja Šunkić kojoj je ovo treće učešće na turniru.

Iz godine u godinu sve je više igračica iz okolnih zemalja, po njihovim rečima one nemaju zamerke a i žele da svoj teniski put i neki bolji rezultat ostvare u zemlji u kojoj sve više devojčica i dečaka trenira tenis.

Domaćin turnira tenis klub Palić zahvaljuje se mnogobrojnim sponzorima koji su i ove godine pomogli da se turnir održi.Pre svih teniskom Savezu Srbije, teniskom Savezu Vojvodine i gradu Subotici resoru za sport.Nemanja Simović član gradskog veća zadužen za sport svečano je otvorio deveti po redu teniski turnir "Palić Open" poželevši igračicama puno sreće i da ga raduje što se neke od devojka vraćaju ponovo na Palić.

I ove godine pored mečeva u singlu igraće se i u konkurenciji parova.U glavnom žrebu učestvuje 16 parova.Bez obzira na rejting devojaka očekuju se zanimljivi teniski mečevi.

Svečano otvoren deveti teniski turnir Palić Open

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3559
Povezane teme

teniski turnir palić

teniski turnir

tenis klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.