Komentara: 0
Pregleda: 2643

Svetsko priznanje za "Pionir"

22.11.2010. u 15:35h
Izvor: RTV Yueco
Svetsko priznanje za "Pionir"

Kompaniji "Pionir" iz Subotice će 26. novembra na svečanoj ceremoniji u Arandjelovcu biti dodeljeno prestižno medjunarodno priznanje "Juropian kendi ketl avord" za 2010. godinu, najavljeno je iz tog privrednog društva za proizvodnju čokolade, bombona i peciva.
Priznanje se dodeljuje od 1973. godine za poseban doprinos razvoju, inovacijama i kvalitetu proizvoda u oblasti konditorske industrije, a u poslednjih desetak godina dobitnici "Juropian kendi ketl avord" bile su najpoznatije svetske kompanije.

Medju njima su i italijanska kompanija "Ferero" , "Kedberi" iz Velike Britanije, švajcarski "Nestle" i "Čokolat frej" ....

Inače, "Juropian kendi ketl klub``je medjunarodno udruženje 30 najvećih i najpoznatijih svetskih proizvodjača mašina i linija za konditorsku industriju u svetu, sa sedištem u Londonu.

"Pionir" je jedan od vodećih proizvodjača konditorskih proizvoda na jugoistoku Evrope sa tradicijom dugom 93 godine, kapacitetima većim od 30.000 tona i izvozom od 65 odsto proizvodnje, ističe se u saopštenju.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2643
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.