Komentara: 3
Pregleda: 2060

Takmičenje u pisanju povodom rođendana Danila Kiša

19.02.2020. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Povodom rođendana Danila Kiša, Književni klub istoimene Fondacije poziva mlade neotkrivene talente, ali i sve zainteresovane sugrađane da im se pridruže u petak, 21. februara, u Omladinskom klubu "Skladište" od 20 časova, kada će se uz prigodan program organizovati i takmičenje u pisanju u piščevu čast.
Takmičenje u pisanju povodom rođendana Danila Kiša

Nakon upoznavanja sa likom i delom Danila Kiša, u sklopu proslave biće organizovano takmičenje u pisanju, te će svi zainteresovani imati prilike da odmere snage u tri kategorije, odnosno u pisanju poezije, proze i drame. Kako najavljuju iz Književnog kluba, pobednika očekuje nagrada, a cilj takmičenja jeste upoznavanje sa novim, mladim piscima našeg grada.

- Ovo je samo jedna od naših aktivnosti kojom, kao deo Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš", želimo da okupimo i podstaknemo mlade pisce da stvaraju i svoja dela podele sa svetom - poručuju iz Književnog kluba.

Učešće na takmičenju je besplatno, a kao i ulaz za sve zainteresovane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2060
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

omladinski klub "skladište"

takmičenje

književni klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.