Komentara: 5
Pregleda: 2761

Tehničko-taktički zbor povodom Dana policije u nedelju na Prozivci

03.06.2023. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Prezentacijom taktičko-tehničke opreme i vozila na centralnom šetalištu naselja Prozivka, u nedelju će svečano biti obeležen Dan policije i slava Ministarstva unutrašnjih poslova - Svete Trojice. Dešavanje počinje u 11 časova.
Tehničko-taktički zbor povodom Dana policije u nedelju na Prozivci

Obeležavanje Dana policije prilika je za sugrađane da se upoznaju sa aktivnostima, opremom, vozilima i oružjem kako policajaca, tako i vatrogasaca, što posebno privlači pažnju mališana, koji će moći da obuku pancir prsluk i isprobaju zaštitnu kacigu, da se fotografišu ispred službenih automobila, motora i vatrogasnih kamiona, kao i da se takmiče u obaranju lončića vatrogasnim pumpama.

Tehničko-taktički zbor povodom Dana policije u nedelju na Prozivci

Tehničko-taktički zbor povodom Dana policije u nedelju na ProzivciPripadnici vatrogasno-spasilačkog bataljona u okviru pokazne vežbe napraviće podlogu od pene.

Biće ovo prilika kada se će podeliti zahvalnice i priznanja pripadnicima MUP-a za vanredne rezultate i jubileje u okviru službe.

Dešavanje počinje u 11 časova i održava se na centralnom šetalištu na Prozivci.

Dan policije i slava Ministarstva unutrašnjih poslova - Svete Trojice obeležavaju se u znak sećanja na 15. jun 1862. godine, kada je srpska žandarmerija odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur-česme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 2761
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

policija Čantavir

Policija Subotica

saobraćajna policija

dan policije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.