Komentara: 0
Pregleda: 2475

Telenor internet park

06.07.2009. u 19:50h
Izvor: RTV Yueco
Telenor internet park

Park kod plave fontane u naredna 3 meseca biće pokriven Telenor internet mrežom. Internet će moći da koriste svi koji donesu lap top ili mobilni telefon, a usluga će biti besplatna.

Ovakvi parkovi već postoje u nekim gradovima Srbije, a gradonačelnik Subotice Saša Vučinić i izvršni direktor finansija telenora u Srbiji Gabor Kočiš, danas su svečano otvorili internet park i u Subotici. Igor Kurda jedan je od prvih Subotičana koji je isprobao novi internet park uz pomoć svog mobilnog telefona. On kaže da je ovakve internet parkove već posećivao u Novom Sadu i Beogradu, i da mu je veoma drago što ga je i Subotica konačno dobila.

Telenor je prošle godine otpočeo akciju internet parkova. Tada je ovakav park imao samo Beograd, ali su ove godine internet park dobili i još neki gradovi u Srbiji, između ostalog i Subotica.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić kaže da je poslednjih godina mnogo ulagano u naš grad i da je internet park samo još jedan detalj koji je nedostajao. On je namenjen svim ljudima koji koriste priliku da uživaju u Subotičkim parkovima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2475
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.