Komentara: 1
Pregleda: 578

Tenis: Braća Sabanov osvojila čelindžer u Italiji

19.08.2024. u 09:56h
Izvor: Subotica.com
Naši sugrađani, članovi Tenis kluba "Spartak" i reprezentativci Srbije, Braća Ivan i Matej Sabanov osvojili su čelindžer turnir u igri parova održanom prošle sedmice u Italiji.
Tenis: Braća Sabanov osvojila čelindžer u Italiji

Turnir je održan u mestu Todi, centralna Italija, od 12 do 17. avgusta. Na putu do trofeja braća Sabanov su u šesnaestini finala dobili hrvatsko-bugarski dubl Nanić-Donski (7-5, 6:4), zatim argentince Abojan-Vilanjeva (4-6, 7-6, 10-5). Za finale Subotičani su imali italijane - Riko-Virdžili (6-2, 6-1) koji su se ispostavili kao laka prepreka i dobra uvertira pred veliko finale i izuzetno uzbudljiv duel protiv para Bergevi-Veldher. Naši teniseri dobili su prvi set uzimanjem jednog brejka, a drugi tek posle velike borbe i tajbrejka za 6-4, 7-6.

Tenis: Braća Sabanov osvojila čelindžer u Italiji

Braća Sabanov su kao četvrti nosilac (304. na ATP lestvici parova) došli do titule i 75 ATP poena. Osvajanjem trofeja čelindžera u Italiji na svoj račun su dodali 4,250 evra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 29 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 578
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.