Komentara: 1
Pregleda: 2638

Tenis: Kristian Juhas osvojio novi turnir u seniorskoj konkurenciji

10.10.2020. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Tenis: Kristian Juhas osvojio novi turnir u seniorskoj konkurenciji
Foto: Teniski savez Srbije

U Beogradu je od 3. do 8. oktobra održano Pojedinačno prvenstvo u tenisu za seniorke i seniore.

Kod seniora trijumfovao je Kristian Juhas iz Subotice savladavši u finalu Darka Jandrića 6:1, 6:2. U ženskoj konkurenciji šampionski pehar osvojila je Elena Gemović koja je u finalu savladala Anju Petković 3:6, 6:4, 6:2.

Kroz Juhasov trijumf na seniorskom turniru škola Tenis kluba "Spartak" još jednom je pokazala zašto godinama unazad ostvaruje odlične rezultate i kako njihove mlade nade, perspektivni teniseri izrastaju u prave šampione ovog sporta. Tome u prilog ide rezultat Kristiana Juhasa, koji je suvereno osvojio titulu na nedavno završenom Prvenstvu Srbije.

Tenis: Kristian Juhas osvojio novi turnir u seniorskoj konkurencijiKoliko je Juhas bio dominantan na nedavno okončanom turniru govori i podatak da na putu do trona nije izgubio niti jedan set, a najviše gemova je izgubio upravo u finalu, samo tri. Odlučnost i koncentracija mladog Juhasa nije popuštala dok nije prigrlio novi pehar, u sada već bogatoj riznici sportskih priznanja u teniskom sportu.

Ovom pobedom i osvajanjem prvog mesta Subotičanin je zaokružio osvajanja državnih prvenstava u svim uzrasnim kategorijama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2638
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.