Komentara: 1
Pregleda: 3458

Tenis: Spartak brani titulu prvaka Srbije, u Suboticu dolaze Troicki, Kecmanović, Džumhur, Jorović...

31.07.2020. u 14:16h > 03.08.2020. u 14:56h
Izvor: Subotica.com
Na terenima Tenis kluba "Spartak" u Dudovoj šumi, od 3. do 7. avgusta održaće se ekipno Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke. Subotičani u obe konkurencije brane titulu prvaka države.
Tenis: Spartak brani titulu prvaka Srbije, u Suboticu dolaze Troicki, Kecmanović, Džumhur, Jorović...

Tokom naredne sedmice od ponedeljka do petka na terenima Tenis kluba „Spartak“ održaće se  ekipno Državno prvenstvo za seniore i seniorke. Spartak će u pojačanom sastavu pokušati da odbrani šampionsku titulu u obe konkurencije.

Iz tabora Subotičana i pored jake konkurencije najavili su veliku borbu za naslov prvaka Srbije jer su se obe ekipe pojačale.

U seniorskoj konkurenciji Spartak brani prvo mesto u proverenom sastavu - Filip Stipić, Miloš Vuković, Kristian Juhas i Adam Kovač, pojačan Markom Miladinovićem i braćom Sabanov. Pored domaćina nadmetaće se Crvena zvezda (Viktor Troicki, Danilo Petrović i Miljan Zekić), TK „Đukić“ (Miomir Kecmanović, Damir Džumhur, Nikola Ćaćić), TA "Taž" iz Niša (Nikola Milojević, Peđa Krstin i Marko Tepavac), TK „Premium“ i TK „Požarevac“

U konkurenciji dama domaćin u dobro poznatom sastavu - Anđela Vidović, Vanja Vidanović, Anđela Skrobonja i Danijela Danilović, pojačani Janom Bojović, kreće na odbranu titule u konkurenciji sa TK „Novak“ koji nastupa u sastavu Ivana Jorović, Draginja Vuković, TA „Player zona“ (Tamara Ćurović, Ani Vangelov). TA „Tipsarević“ (Isabela Šinikova i Andrea Obradović).

Spartak u muškoj konkurencij počinje takmičenje od drugog kola, u ponedeljak, 3. avgusta, u 10 časova protiv pobednika iz duela TK „Premium“ i TK „Požarevac“, dok seniorke u isto vreme izlaze na megdan TK „Fair Play“ iz Beograda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3458

Povezane vesti

Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir

tenis klub spartak

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.