Komentara: 0
Pregleda: 1126

Tenis: Spartak protiv Vojvodine za finale u seniorskoj konkurenciji

23.06.2022. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Seniori Spartaka boriće se danas za prolazak u finale Ekipnog prvenstva Srbije. Rival do poslednje stepenice je Vojvodina. Drugi par su Crvena zvezda i Novak. oba susreta igraju se od 10 časova.
Tenis: Spartak protiv Vojvodine za finale u seniorskoj konkurenciji

Seniorska ekipa Tenis kluba "Spartak" kvalifikovala se za završni turnir, četiri najbolje ekipe Srbije, koji ce se igrati u Beogradu na terenima Tenis centra "Novak".

Subotičani su do velikog uspeha došli savladavši u prva dva dana tekuće sedmice, redom rivale iz teniskih akademija "Obradović" (4:1) i "Tipsarević" (5:0).

U nasvaku takmičenja odigraće se vojvođanski derbi - za prolazak u finale Spartak će se boriti protiv Vojvodine. Mečevi fajnal fora se igraju danas od 10 časova, kako samo ranije naveli na "Novaku". Finale je u petak , takođe u 10 časova. Pored Spartaka i Vojvodine za titulu će se boriti TK "Crvena zvezda" i TA "Novak"

Za TK "Spartak" nastupaju: Kristian Juhas, Andre Biro, Lazar Miličević, Filip Stipić, Miloš Vuković. Adam Kovač i Zoran Ludoški. Trener i kapiten ekipe je Ladislav Demeter.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1126
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.