Komentara: 1
Pregleda: 1468

Tenis: Stefan Dimitrioski poražen u finalu "Serbian Grand Prix"-a (U12)

21.12.2021. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
Na terenima Tenis kluba "Classics", u Tenis centru "Master" u Beogradu, od 11. do 12. decembra održan je turnir za dečake uzrasta do 12 godina. Subotičanin Stefan Dimitrioski (10) poražen je u finalu.
Tenis: Stefan Dimitrioski poražen u finalu "Serbian Grand Prix"-a (U12)

Na međunarodnom turniru treće kategorije učestvovala su 33 igrača, među njima i perspektivni igrač Spartaka, Stefan Dimitrioski, koji je na poslednjoj stepenici do trofeja poražen od Rusa Danila Valtera. U jakoj konkurenciji mnogo bolje plasiranih vršnjaka Stefan je bio na korak od osvajanja turnira, ali Rus se pokazao kao tvrd orah i najvredniji pehar je izmakao.

Stefan se razvija u svetu tenisa pod stručnim vođstvom trenera Veselina Rakočevića u Tenis klubu "Spartak", takmičarsku karijeru je počeo 2018. godine, omiljena podloga mu je šljaka, a udarac forhend. Tenisku uzor mu je deset godina stariji Italijan Janik Siner, trenuto 10. teniser na ATP listi. Stefan je trenutno na 119. mestu liste Teniskog saveza Srbije (U12 uzrast).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1468
Povezane teme

Teniski klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.