Komentara: 0
Pregleda: 738

Tenis: Stefan Dimitrioski treći na Otvorenom prevenstvu za U14

14.10.2024. u 12:03h
Na Otvorenom prvenstvu Novog Sada, turnir 3. kategorije za devojčice i dečake do 14 godina, koji se igrao 5. oktobra na terenima TK "Elite tennis line" u Novom Sadu, u okviru kalendara Vojvođanskog saveza, teniser Spartaka Stefan DImitrioski osvojio je treće mesto u konkurenciji vršnjaka.
Tenis: Stefan Dimitrioski treći na Otvorenom prevenstvu za U14

Stefan je u Novom Sadu u osmini finala sa 6-2, 6-1 savladao Paunića, zatim Tomaševića za polufinale, ali je tu naleteo na Suvirđonkova, koji ga je eleiminsao sa 6-2,6-3 i već u sledećoj rundi nadigrao svog klupskog kolegu i poneo titulu. Anja Bajšanski pobednica je turnira za devojčice. Drugo mesto osvojila je Tamara Jocić, do su treće podelile Dunja Vojinović i Nikolina Popćirić. Od devojčica iz Sprtaka MIla Polovina je ispala u četvrtfinalu od, ispostavilo se, pobednice turnira.

Mladi Subotičanin je nešto ranije imao učešće na turniru u okviru "Tennis Europe" federacije, takođe uzrasta do 14 godina, odigranom u Subotici. Ovom prilikom prošao je u prvo kolo i zabeležio prve evropske bodove (15).

Postavljeno pre 1 nedelju i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 738
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.