Komentara: 0
Pregleda: 1450

Tenis: Topić I Nikitina pobednici 42. “Čikovog memorijala”

24.07.2023. u 17:46h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Tenis kluba “Spartak” protekle sedmice održan je Međunarodni turnir “Čikov memorijal” u juniorskoj konkurenciji ,za dečake i devojčice do 16 godina.
Tenis: Topić I Nikitina pobednici 42. “Čikovog memorijala”

U konkurenciji juniora pobednički pehar podigao je Mihailo Topić nakon pobede nad Milanom Radojičićem (4:6, 6:2, 6:1). Mesto u završnici Topić je izborio pobedom nad Vanjom Nikolić, dok je Radojičić bio bolji od Vuka Pantića Crnčevića.

Tenis: Topić I Nikitina pobednici 42. “Čikovog memorijala”Ruskinja Polina Nikitina pobednik je u konkurenciji juniorki. U finalu Nikitina je savladala Anu Stadnikovu iz Izraela (6:3, 6:1). U polufinalu, Ruskinja je bila bolja od Anastasije Čolović predstavnice Srbije (6:0, 6:1), a Stadnikova od druge predstavnice Srbije Teodore Vlajić (6:3, 6:0)

U konkurenciji dublova kod dečaka pobednički pehar osvojili su Vanja Nikolić i Uroš Živković nakon pobede nad Leonom Jovičićem I Novakom Miloševićem (6:7, 6:0, 10:8).

Kod devojčica trijumfovao je par iz Srbije i Izraela - Emilija Miljković i Ana Stadinikova nakon pobede u finalu nad rumunskim dublom Ferešten I Mateas (6:2, 6:0).

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1450
Povezane teme

Teniski klub Spartak

čikov memorijal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.