Komentara: 0
Pregleda: 1823

Tenis: Urbanova i Samardžić najbolji na ITF turniru

25.04.2021. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Tenis: Urbanova i Samardžić najbolji na ITF turniru
Foto: Ilustracija, arhiva

Juče je na terenima Tenis kluba „Spartak“ završen međunarodni ITF turnir J5 kategroeij za juniore i juniorke. U konkurenciji juniorki prvo mesto pripalo je Luciji Urbanovoj iz Češke, dok je Meteja Samardžić iz Crne Gore bio najbolji u muškoj konkurenciji.

Čehinja je u finalu savladala Andreu Obradović iz Srbije treću nositeljku i podigla pobednički trofej, dok je Samardžiću finalni meč predao Matej Dodik iz Hrvatske zbog povrede.

Kao treći nosilac turnira Obradovićeva do finala nije izgubila ni set. U polufinalu Andrea je savladala prvog nosioca, teniserku Crne Gore Divnu Ratković 6:0, 7:6 (6).

Tenis: Urbanova i Samardžić najbolji na ITF turniru

U muškoj dubl konkurenciji Srbija je dobila šampiona. Reč je o Romeu Hadžimehmedoviću koji je u paru sa kolegom iz Crne Gore Matijom Samardžićem u borbi za pobedničko postolje savladao prve nosioce, kineski par Hingju, Ženg 6:2, 6:3.

U muškom singlu pobedu je odneo predstavnik Crne Gore Matija Samardžić koje je meč finala kod rezultata 6:7(4), 6:0 predao hrvatski teniser Matej Dodig.

Šampionski pehar za ženski dubl otišao je u ruke češkog para Smekalova - Urbanova koje su u završnici takmičenja bile bolje od sestara Vaščenko iz Ukrajine 6:3, 6:1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1823
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.