Komentara: 0
Pregleda: 1444
Foto

Teren za boćanje na jesen očekuje prve posetioce

22.07.2024. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Na Radijalcu, na ledini koji se nalazi u neposrednoj blizini Gerontološkog centra, sagrađen je teren za boćanje, koji će, kako se očekuje, od jeseni biti spreman za prve posetioce. 
Teren za boćanje na jesen očekuje prve posetioce

Sve ljubitelje ove stare igre koja se može igrati u svakodnvnoj opuštenoj, ali i u sportskoj, takmičarskoj varijanti, sigurno je obradovala vest da je naš grad dobio teren za boćanje, napravljen tako da može biti domaćin i takmičenja. 

- Vrednost radova je oko 4 miliona dinara. Tereni su namešteni tako da se ovde može održavati takmičenje. Planirali smo da na jesen pored terena napravimo i objekte za kugle i prateću opremu, a čekamo i bolje vremenske prilike da zasadimo drveće koje će tu praviti hladovinu. Ali ne vredi da sadimo drveće po vrućini, pa da zalivamo, pokazalo se da to ne Radijalcu ne uspeva. Tako da na jesen očekujemo da će sve biti gotovo - ističe Dragan Rudović, sekretar MZ "Dudova šuma".

Teren za boćanje na jesen očekuje prve posetioce

Ono što će upotpuniti ambijenti i doprineti da prostor koji je do skoro bio prazan, sada postane mesto okupljanja i druženja građana različitih generacija, jesu dva dečja igrališta čija izrada je u toku. 

- U planu su dva dečja igrališta, koja smo počeli da radimo. Napravićemo kompleks, koji će, nakon završetka radova, i uklanjanja zemlje i šuta biti zaista lep i prijatan za boravak. Radovi su već počeli, a kraj očekujemo za otprilike 2 nedelje - objašnjava sagovornik.

Teren za boćanje na jesen očekuje prve posetioce

Izvor: Subotica.com
Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma" Izgradnja terena za boćanje i dečjih igrališta u MZ "Dudova šuma"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 časova i 38 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 1444
Povezane teme

radijalac

dudova šuma

dragan rudović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.