Komentara: 0
Pregleda: 11222

Teška saobraćajna nezgoda kod Bajmoka, dve poginule i dve povređene osobe

05.09.2024. u 08:55h
Izvor: Subotica.com
Sinoć oko 20,20 časova vozač putničkog vozila marke "Mercedes", registarskih oznaka BIH, krećući se iz pravca naselja Bajmok ka Mišićevu, iz za sada neutvrđenih razloga prešao je u traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, pri čemu frontalno udara u putničko vozilo marke "Toyota" u kojem su se nalazile tri osobe.
Teška saobraćajna nezgoda kod Bajmoka, dve poginule i dve povređene osobe

U ovoj nezgodi na licu mesta povredama su podlegle dve ženske osobe - vozač tojote (R.D.) i putnik iz njenog vozila (M.R.), iz Kikinde dok je suvozač iz njenog vozila (M.R.), takođe iz Kikinde, teže povređena, a vozač mercedesa S.Đ. lakše.

Uviđaj izvršen od strane tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i saobraćajne policije.

Protiv vozača mercedesa biće podneta prijava zbog krivičnog dela kvalifikovanog kao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Od momenta nezgode, pa do 22,50 časova saobraćaj je na mestu nezgode bio obustavljen za teretna vozila, dok su putnička vozila preusmeravana preko atarskog puta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 25 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 11222
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.