Komentara: 2
Pregleda: 1881

Tokom protekla 24h devet vozača isključeno iz saobraćaja zbog težih prekršaja

18.06.2024. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
U toku protekla 24 sata subotička policija isključila je iz saobraćaja devetoricu muškaraca zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.
Tokom protekla 24h devet vozača isključeno iz saobraćaja zbog težih prekršaja

Saobraćajna policija zaustavila je u Subotici četvoricu muškaraca koji su upravljali biciklima sa 1,39, 1,40, 1,63, 1,70 i dvojicu biciklista sa 2,25 promila alkohola u organizmu.

U Bačkoj Topoli kontrolisan je 19-ogodišnjak koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom marihuane, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

U okolini Bačke Topole, zatečen je i 55-ogodišnjak za koga je utvrđeno da vozi bicikl u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,38 promila alkohola u organizmu, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja.

Njemu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet bicikl. Ovom vozaču, saobraćajna policija je početkom meseca, zbog učinjenih istih prekršaja privremeno oduzela automobil i postupak pred nadležnim sudom je u toku.

Takođe, u Subotici je isključen iz saobraćaja i četrdesetšestogodišnji muškarac koji je, upravljajući "mazdom" sa 2,97 promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 6 dana
Komentara: 2
Pregleda: 1881
Povezane teme

saobraćajna policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.