Komentara: 5
Pregleda: 4292
Foto

Tradicionalna manifestacija "Vaskrs na Paliću" u subotu na Velikoj terasi

21.04.2022. u 15:38h
Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Vaskrs na Paliću" biće održana u subotu, od 11 do 13h, na Velikoj terasi.
Tradicionalna manifestacija "Vaskrs na Paliću" u subotu na Velikoj terasi

Nakon dve godine pauze, po četvrti put će, na Velikoj terasi, biti održana ova manifestacija koja ima turistički, kulturni i humanitarni karakter. 

- Program je prilagođen svima, od 1 do 101 godine. Na samom početku biće upriličen kulturno-umetnički program, nakon čega će mališani sakupljati jaja od stiropora, a potom ih i ukrašavati. Ukrašena jaja posetioci će imati priliku da kupe, a prihod od prodaje namenjen je Domu za decu "Kolevka". Najmlađe učesnike zabavljaće animatori, a za one najhrabrije koji odrecituju ili otpevaju pesmu ili se maskiraju u neki uskršnji motiv obezbeđene su i nagrade - kaže Olivera Imbronović, predsednica Udruženja "Jogi".

Tradicionalna manifestacija "Vaskrs na Paliću" u subotu na Velikoj terasiKao i prethodnih godina, manifestaciju podržava "Ellite Palić".

- Nadamo se da će ova, sada već tradicionalna, manifestacija živeti još dugo. Pozivamo sve sugrađane da nam se u subotu pridruže, da se zabavimo, ali i da nekome pomognemo - poručuje Dalibor Sekulić, direktor "Ellite Palić".

U okviru manifestacije biće izloženi dečiji radovi iz  "Male Suzine krojačke radionice".

- Od osnivanja smo posvećeni deljenju radosti među decom, ali i među odraslima, tako da ćemo tu radost deliti i kroz ovu manifestaciju. Pripremili smo izuzetnu dekoraciju u kojoj će najmlađi posetioci uživati - navodi Suzana Milijašević Đurić.

Izvor: Subotica.com
Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću" Najava 4. humanitarne akcije "Vaskrs na Paliću"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4292
Povezane teme

palić

Vaskrs

olivera imbronović

vaskršnji praznici

humanitarna akcija vaskrs na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.