Komentara: 13
Pregleda: 4166

Tradicionalni, 21. Festival ljubavi i vina na Dan zaljubljenih

11.02.2022. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni, 21. Festival ljubavi i vina na Dan zaljubljenih

Tradicionalno 14. februara, na dan Svetog Trifuna i Svetog Valentina, u Velikoj većnici Gradske kuće održaće  se  Festival ljubavi i vina, 21. po redu, koji će okupiti brojne izvođače.

- Magijom koju ima Velika većnica Gradske kuće niko ne ostaje ravnodušan. Kada su Vlada i Bajka pristali da dođu odlučio sam da koncepcijski pratimo tu kanautorsku nit,  da podržimo one koji sami pišu, komponuju i izvode svoje pesme, te će tu biti mnogo izvođača iz Subotice, Sombora, Kule, Sremske Mitrovice, Novog Sada, Slovenije... – najavljuje organizator Aleksandar Toković.  – Očekuje nas jedna dinamičan i zabav program. Mnogo ljudi je nastupilo na ovom festivalu tokom svih ovih godina i zanimljivo je prisetiti se svih njih, među kojima su i oni koji su u međuvremenu napravili velike karijere i kojima se ponosimo.

Tradicionalni, 21. Festival ljubavi i vina na Dan zaljubljenih

Festival ljubavi i vina obogatiće i đaci Muzičke škole iz našeg grada.

- Muzički je bilo vrlo interesantno i zanimljivo tokom prethodnih 20 festivala, imali su  jedan kvalitet i uvek bili prilika da se naši sugrađani izraze u umetničkoj formi što je i do sada uspevalo. Posebno me raduje  učešće učenika prvog razreda niže Muzičke škole, njih će biti oko 50 i biće zanimljivo da vidimo kako će njihov muzički napredak da ide – smatra Steva Bardak. – U svakom slučaju, umetnici od kanautora i autora do ozbiljnih bendova imaće priliku da osete tu akustiku i vrstu uzbuđenja tokom nastupa u Velikoj većnici.

Koncert počinje u 17 časova a ulaznice koštaju 400 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4166
Povezane teme

festival ljubavi i vina

aleksandar toković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.