Komentara: 26
Pregleda: 4741

Treća Srbija protiv Vojvođanske deklaracije

16.04.2013. u 16:02h
Izvor: RTV City
Treća Srbija protiv Vojvođanske deklaracije

Politička organizacija Treća Srbija priključila se akciji prikupljanja potpisa protiv ,,Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne Pokrajine Vojvodine’’, a za smenu Bojana Pajtića, sve u sklopu kampanje koja za krajnji cilj ima raspisivanje pokrajinskih izbora.

Kako je naveo portparol  ove organizacije, Branko Ćirjaković, pokrajinska vlada na čelu sa Demokratskom Strankom, izgubila je svaki legitimetet iznošenjem predloga Vojvođanske deklaracije u najtežem mogućem trenutku za zemlju, dok traju pregovori u Briselu, osvrnuo se  i na ulogu Lige Socijaldemokrata Vojvodine koja je i na ovaj način potvrdila svoje separatističke ideje.  Ćirjaković nastavlja i o aferi u vezi sa Razvojnom  bankom Vojvodine I drugim "mutnim radnjama" zbog kojih "Treća Srbija" insistira na raspisivanju pokrajinskih izbora.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 26
Pregleda: 4741
Povezane teme

treća srbija

deklaracija vojvodina

vojvođanska deklaracija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.