Komentara: 36
Pregleda: 12908

Trenchtown 2013 na novoj lokaciji i u novom terminu (od 6. do 8. juna)

19.03.2013. u 15:12h
Iz organizacije Trenchtown festivala poručuju da čuvena energija koja ih je pokretala tokom prvomajskih praznika u proteklih 10 godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtown, a on glasi "Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik".
Trenchtown 2013 na novoj lokaciji i u novom terminu (od 6. do 8. juna)

Ove godine dešava se par promena, prva je lokacija, a druga termin. Trenchtown 2013 će se održati na novoj fenomenalnoj lokaciji pored jezera Palić. Novo mesto održavanja festivala će biti Auto kamp - savršena kamperska lokacija sa svojih 10.000 metara kvadratnih i termalnim bazenima u svojoj blizini.

Pored nove lokacije novi termin je od 6. do 8. juna 2013. godine a kako kako sve u cilju kako bi posetiocima omogućili celovečernji provod uz mogućnost korišćenja termalnog bazena, a i za one hrabrije i u samom jezeru.

Stvari koje ostaju iste su i definisane Drugim zakonom Trenchtowna, a to je da je kamp srce festivala i  kamperi su srce Trenchtowna.

Kamp dakle ostaje integralni deo festivalskog prostora, a i koncept nećemo previše menjati: odličan muzički program uz bogate dnevne kulturne sadržaje, kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice različitog sadržaja, izložbe...

Auto kamp je deo Muškog štranda i poseduje infrastrukturu koja u potpunosti odgovara potrebama velikih muzičkih i kulturnih dešavanja.

Uskoro više informacija.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 12908

Povezana vest

Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.