Komentara: 1
Pregleda: 2319

Tri medalje stonotenisera Spartaka na Prvenstvu Vojvodine za juniore

25.01.2016. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u stonom tenisu za juniore, održanom za vikend u Bečeju, učestvovala su i tri takmičara Spartaka, u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Tom prilikom subotički juniori osvojili su bronzanu, srebrnu i zlatnu medalju.
Tri medalje stonotenisera Spartaka na Prvenstvu Vojvodine za juniore

Na Prvenstvu Vojvodine u pojedinačnoj i dubl konkurenciji učestvovali su Spartakovi Nikša Martinović, Bence Bognar i Denis Kovačević.

U pojedinačnom delu takmičenja najviše uspeha imao je Martinović koji je uspeo da osvoji srebrnu medalju. U kategoriji parova Nikša Martinović i Aleksa Gacev su postali novi šampioni u kategoriji parova, što im je treći osvojeni turnir u nizu i trenutno kotiraju kao jedan od najboljih parova kod juniora u Srbiji.

Tri medalje stonotenisera Spartaka na Prvenstvu Vojvodine za juniore

Treće mesto su osvojili Bence Bognar u paru sa Florijanom Fenjvešijem iz Ade, dok je par Denis Kovačevic i Marijan Pinku  ostvario palsman od 9-16. mesta.

U pojedinačnoj konkurenciji Bence Bognar se plasirao od 9-16. mesta u prvom delu glavne table propustio je priliku i izgubio od Tepić Pere iz Temerina sa 3-2. Denis Kovačević nije prošao kvalifikacionu grupu i nije se plasirao na glavnu tablu.

Juniore Spartaka na turniru u Bečeju vodio je trener Branko Brstina.
 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2319
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.