Komentara: 3
Pregleda: 3043

Triatlon: Subotičani nastupili na Prvenstvu Srbije na Srebrnom jezeru

01.06.2021. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
Triatlon: Subotičani nastupili na Prvenstvu Srbije na Srebrnom jezeru

U subotu, 29. maja, na Srebrnom jezeru u Velikom Gradištu održano je Državno prvenstvo u triatlonu - Olimpijska distanca koja se sastoji od 1.500 metara plivanja, 40 km vožnje bicikla i 10 km trčanja.

U veoma jakoj konkurenciji, uz učešće stotinjak takmičara, Suboticu su predstavljala tri triatlonca.

Ivan Pivarčik, član Triatlon kluba "Titan", sa rezultatom 2:22,31 osvojio je četvrto mesto u starosnoj kategoriji "31-40 godina", zaostavši sekund za trećeplasiranim. Njegov klupski kolega Đerđ Teleki sa rezultatom 2:37,09 osvojio je 5. mesto u starosnoj kategoriji 51+, dok je član "Šri Činmoj maraton tima", Dejan Kakonji, sa rezultatom 2:42,52, takođe u starosnoj kategoriji 51+, osvojio 7. mesto.

Triatlon: Subotičani nastupili na Prvenstvu Srbije na Srebrnom jezeruTradicionalna triatlon trka se održava na prelepoj stazi pored Srebrnog jezera, u istočnoj Srbiji, nedaleko od Velikog Gradišta, poznatoj destinaciji za relaksaciju i ribolov, a odnedavno i omiljeno mesto turista iz svih krajeva Srbije.

Pliva se u mirnoj vodi Srebrnog jezera, bicikl se vozi nasipom po putu ka Zatonju na novoj asfaltnoj podlozi bez visinskih razlika, a trčanje je na asfaltiranim stazama bez visinskih razlika kroz divnu prirodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3043
Povezane teme

triatlon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.