Komentara: 6
Pregleda: 1184

Tribina "Nema nazad, iza je Srbija" posvećena ratnim dobrovoljcima Srbije u NATO agresiji

15.10.2024. u 09:01h
Izvor: Subotica.com
Na tribini koja će se u četvrtak, 17. oktobra, od 19h održati u SKC "Sveti Sava" učestvovaće članovi Udruženja "Ratnih dobrovoljaca 1990-1999 Republike Srbije, njihovih potomaka i poštovalaca", a biće prikazana i izložba fotografija.
Tribina "Nema nazad, iza je Srbija" posvećena ratnim dobrovoljcima Srbije u NATO agresiji

U okviru tribine "Nema nazad, iza je Srbija" biće prikazana i izložba fotografija „Srpski policajci i vojnici u odbrani otadzbine“. 

Gosti će biti dr Peđa Vajagić, dr Staniša Banjanin, general-major Milorad Stupar i državni sekretar Mile Rosić.

 - Udruženje „Ratnih dobrovoljaca 1990-1999 Republike Srbije, njihovih potomaka i poštovalaca“ je osnovano da se povede pažnja i obezbedi socijalna i svaka druga pomoć našim ratnim dobrovoljcima na prostoru bivše SFRJ. Ovo udruženje uz pomoć Ministarstva za rad, zapošljvanje i boračka pitanja učestvuje na tribinama širom Srbije i govori o ratnom dobrovoljštvu o značaju i žrtvi dobrovoljaca za sopstveni narod. Da su u najtežim trenucima pokazali spremnost, obučenost, disciplinovanost i odanost dobrovoljačkim principima - kaže general - major Milorad Stupar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 dan i 1 čas
Komentara: 6
Pregleda: 1184
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.