Komentara: 3
Pregleda: 3874
Video
Foto

TŠ "Ivan Sarić" dodelila priznanja svojim najuspešnijim učenicima

18.06.2024. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Četrnaest učenika TŠ "Ivan Sarić" dobilo je priznanja za izuzetne rezultate koje su ostvarili u toku prethodne školske godine, na međunarodnim i republičkim takmičenjima.
TŠ "Ivan Sarić" dodelila priznanja svojim najuspešnijim učenicima

Tim koji su činili Milan Bogavac i Filip Šiman osvojio je prvo mesto na republičkom takmičenju iz Mehatronike, a i na Projektnoj nedelji koju je organizovala upravo njihova škola, osvojili su zapažene rezultate. 

 - Zadovoljan sam uspesima, bilo je teško ali pripremao sam se. Školovanje ću nastaviti na FTN- u - kaže Filip, dok se Milan nadovezuje - I republičko takmičenje i Projektnu nedelju shvatili smo ozbiljno i tako smo se i pripremali. Ja ću upisati ili FTN u Novom Sadu ili VTŠ u Subotici. 

TŠ "Ivan Sarić" dodelila priznanja svojim najuspešnijim učenicima

TŠ "Ivan Sarić" dodelila priznanja svojim najuspešnijim učenicimaI njihov drug Adam ponosan je na svoje rezulate i zadovoljan što je imao priliku da pronađe svoj put. 

 - Ova škola mi je pre svega pokazala put i mogućnosti, pa mi je lakše da se odlučim kuda dalje. Dva puta sam imao priliku, u trećem i četvrtom razredu da budem učesnik Projektne nedelje, a bio sam i na međunarodnom takmičenju "Nojman" gde sam u domaćoj konurenciji dobio posebnu nagradu, a u finalu u Mađarskoj sam osvojio drugo mesto - kaže Adam Mihalj, koji planira da nastavi školovanje na VTŠ.

TŠ "Ivan Sarić" dodelila priznanja svojim najuspešnijim učenicima

Protekla školska godina bila je za učenike TŠ "Ivan Sarić" veoma uspešna, a na ovaj način škola je želela da im još jednom pokaže zahvalnost, i nagradi uloženi trud i rad. 

 - Cilj nam je bio da učenike nagradimo, da ih pohvalimo, da ih podsetimo da treba da nastave da uče, rade i dlje napreduju. Prioritet nam je bio da osete da smo tu za njih i da im pružimo podršku i da smo tu za njih u svakom trenutku. Imamo 14 nagrađenih učenika, iz različitih disciplina - stonog tenisa, džudoa, do struke - programiranja, mehatronike, recitovanja. Ovo je jedna veoma uspešna godina za našu školu  - kaže Željko Rajčić, direktor TŠ "Ivan Sarić". 

Izvor: Subotica.com
Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima Dodela nagrada učenicima TŠ "Ivan Sarić" za učešće na takmičenjima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 nedelje i 6 dana
Komentara: 3
Pregleda: 3874
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

željko rajčić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.