Komentara: 5
Pregleda: 1607

TSC obezbedio plasman u drugi krug Lige Evrope

28.08.2020. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole ostvarili su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Bačkotopolčani su na svom debiju na evropskoj sceni pobedili Petrokub u Moldaviji rezultatom 2:0.
TSC obezbedio plasman u drugi krug Lige Evrope

TSC iz Bačke Topole novi superligaš u Srbiji od prošle sezone, kao četvrtoplasirani tim domaćeg šampionata izborio je mesto na međunarodnoj sceni. Bačkotopolčani su krenuli od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Već na startu su potvrdili da su zasluženo u tom društvu i obezbedlil prolaz dalje nakon pobede u Moldaviji nad Petroklubom od 2:0.

Petrokub – TSC 0:2 (0:1)
Saša Tomanović 17’, Nenad Lukić 55’ (p)

Petrokub: Avram, Jardan, Ndžomo, Raku, Taras (Bežan), Doanla, Kojokari, Rozgonjuk, Turkan (Bogačuk), Platika, Ambros (Damaščan).

TSC: Filipović, Ponjević, Babić, Antonić, Varga, Duronjić ( Banjac), Milićević, Tomanović, Zec (Đurić), Silađi (Petrović), Lukić.

Žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa održaće se u ponedeljak u Nionu, a potencijalni protivnici TSC-a su Totenhem, bazel, Kopenhagen, Volfzburg, Apole, Bate Borisov, , Galatasaraj, Malme, Standard, FCSB, Granada, Milan, Rendžers, Hapel Ber Ševa, Rozenborg, Apolon, Rems, Fehervar, Rio Ave, Dinamo Moskva, Liberec, Hajduk Split, Škendija, Kolos, Vilem II, Jablonec, TNS, Leh, Hartberg, Aberdin, Zrinjski, Kairat, Žalgiris, Arhus i Madervel.

Pored TSC-a Srbiju na međunarodnoj sceni predstavljaju Crvena zvezda u Ligi šampiona koja je obezbedlia prolaz u treće kolo, Partizan u Ligi Evrope plasirao se sinoć u drugu rundu nakon pobede nad RFS-om iz Letonije i Vojvodina, takođe u Ligi Evrope, koja startuje od trećeg kola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1607
Povezane teme

fudbalski klub tsc bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.