Komentara: 3
Pregleda: 1588

Turizam i infrastruktura Palića

29.01.2010. u 16:18h
Izvor: RTV Yueco
Turizam i infrastruktura Palića

Za realizaciju preduzeća “Park Palić” izdvojeno je 20 miliona dinara od stane Ministarstva za ekonomiju i regionalnu saradnju za izgradnju kanalizacione mreže, i 10 miliona dinara za sanaciju jezera.

Preduzeće ubuduće imaće zadatak da radi na poboljšanju infrastrukture i turizma.Sve što se radi na Paliću i pod okriljem preduzeća “Park Palić” je u skladu sa realizacijom Master plana ovog naselja.Rok za završetak radova je 2015.godina.Ove godine će se raditi tri glavna projekta i to: rekonstrukcija obale Ženskog štranda, rekonstrukcija Velikog parka i izgradnja parkinga kod Ženskog štranda.

Pored toga, preduzeće će raditi i na promociji turizma. Novoformirano preduzeće ima za cilj na pospešuje turizam na Paliću, realizuje “Master plan” ovog naselja, kao i da kroz razne projekte uredi prirodu oko njega.Do sada je uloženo 20 miliona dinara za izgradnju kanalizacione mreže na Paliću i crpnu stanicu, a 30 miliona dinara dobijeno je od pokrajine za preduzeće “Park Palić”.

Sledeći korak, je nastavak ka poboljšanju infrastrukture za realizaciju projekta banje Palić.Jasmin Šećić je istakao da formiranjem preduzeća “Park Palić” i Turističke organizacije Subotice neće oći do otvaranja novih radnih mesta.U navedenim preduzećima biće zaposleni radnici iz JP “Palić Ludaš”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1588
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.