Komentara: 1
Pregleda: 1086

Turnir u basketu u Bajmoku 27. jula - prijave u toku

21.06.2024. u 10:33h
Izvor: Subotica.com
Nakon premijernog, uspešno organizovanog i veoma posećenog sportskog nadmetanja, Bajmočani najavljuju za 27. jul drugi po redu 3x3 turnir u basketu. Održaće se na Sportskom centru u Bajmoku, Gajeva BB.
Turnir u basketu u Bajmoku 27. jula - prijave u toku

Prvi poziv na okupljanje, u julu 2023. godine, privukao je dvadeset ekipa, a organizatori se nadaju da će ove godine biti barem toliko. Kako bi motivisali basketaše upriličen je atraktivan nagradni fond. Pored igre pod obručom održaće se i takmičenje u šutiranju trojki.

- Pozivamo zainteresovane ekipe da se prijave i da ulepšaju ovaj događaj koji već od ove godine polako prelazi u tradiciju. Za sada je planiran početak u podne, ali moguće je pomeranje u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, s obzirom da će se igrati i po mraku - poručuju organizatori. - Prošle godine smo jednim delom renovirali košarkaški teren, ove smo nastavili tako što je uz pomoć Grada SUbotice i MZ ""presvučen tartan podlogom.

Nagradni fond ove godine iznosi 105.000 dinara, od čega pobednik dobija čak 80.000, finalista 20 hiljada, a treća ekipa utešnih 5.000 dinara. Na kraju turnira planirana je večeras za sve učesnike turnira, kao i zabavani muzički program.

Što se tiče propozicija, od prijaljenih žrebom se formiraju grupe, u čertfinale ulaze po dve ekipe iz svake. Igra se po 3x3 sistemu, ekipe mogu da prijave 3+1 igrača, kotizacija je 5.000 dinara po ekipi. Prijave na 064/253-96-16.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 3 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1086
Povezane teme

basket

turnir u basketu

basket 3x3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.