Komentara: 2
Pregleda: 682

U akciji "Humanost za nove školske pobede" za 54 dece obezbeđen školski pribor

20.09.2023. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući akciji koja se sprovodi već nekoliko godina unazad, 54 dece korisnika Narodne kuhinje u Subotici, uzrasta od 1. do 3. razreda krenulo je u školu sa svim neophodnim priborom i školskom opremom.
U akciji "Humanost za nove školske pobede" za 54 dece obezbeđen školski pribor

Sva deca su dobila školsku torbu sa sveskama, peronicu, drvene boje, flomastere, vodene boje (u zavisnosti od uzrasta i potrebe za određeni razred). Takođe, za sve su obezbeđene i nove kišne kabanice, novi kišobrani a za prvi i drugi razred i gumene čizmice za kišni period.

 - Ova akcija je kontinuirana, što znači da se tokom cele godine mogu donirati artikli za školu u istim knjižarama koje su nam takođe pomogle (Stil B, Mapa 5, ForA4, Papirus i Libra). Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su pomogli da ova deca krenu normalno u školu, sa što manje stresa i opuštenije - navode iz Crvenog krsta.

U akciji "Humanost za nove školske pobede" za 54 dece obezbeđen školski priborU akciji "Humanost za nove školske pobede" za 54 dece obezbeđen školski priborAko neko od sugrađana želi da i tokom godine učestvuje u ovoj akciji, školski pribor (torbe, sveske, olovke, gumice, zarezači, peronice, lenjiri, flomasteri, drvene bojice…) može doneti kako u navedene knjižare, tako i u Crveni krst.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 682
Povezane teme

crveni krst

crveni krst subotica

humanost za nove školske početke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.