Komentara: 0
Pregleda: 2057

U Kolevci zadovoljni postignutim

04.02.2010. u 12:19h
Izvor: RTV Yueco
<p>U Domu za nezbrinutu decu &bdquo;Kolevka&ldquo; u pro&scaron;loj godini mnogo je urađeno, dobro je urađeno, i urađeno na dobrobit mali&scaron;ana, ocenjuju vodeći ljudi ove zdravstveno &ndash; socijalne ustanove.</p>
U Kolevci zadovoljni postignutim

U prošloj godini u ustanovi je boravilo u proseku 180 korisnika, 30 pokretnih i 149 nepokretnih, a od toga je preko 160-toro dece sa težim ili teškim smetnjama u razvoju. Za brigu o ovoj deci, Kolevci je na raspolaganju u njihovom budžetu bilo bezbeđeno 145.400.000 dinara. Veliku zahvalnost zaposleni u Kolevci izražavaju donatorima i sa ponosom ističu da su ih posećivali „svaki drugi dan“.

Zahvaljujući ljudima dobre volje, deci „Kolevke“ je na ovaj način obezbeđeno je milion i po dinara u novcu i isto toliko u naturi. U „Kolevci“ planiraju da u ovoj godini nastave sa radom kao što su radili i 2009 jer, kako ističu, drugačije ne znaju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2057
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.