Komentara: 16
Pregleda: 3366

U MZ "Peščara" više od deset ulica dobilo grebani asfalt

01.04.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Više od deset ulica u MZ "Peščara" ove godine dobilo je grebani asfalt . Time je rešeno nekoliko peticija građana koji su zahtevali nasipanje ulica tucanikom ili grebanim asfalton, rečeno je iz rukovodstva ove mesne zajednice.
U MZ "Peščara" više od deset ulica dobilo grebani asfalt

Grebani asfalt postavljen u ukupnoj dužini od oko 4 kilometra, a iz MZ "Peščara" navode da je značajno smanjen broj ulica u kojima je potrebno izvršiti ovakvu vrstu radova.

- Grebani asfalt postavljen je u ulicama Janoša Hercoga, Čede Žice, Velikokapelska, Krznarska, Zlatiborska, Višanja, Španskih boraca. Grebani asfalt postavljen je i u delu Uskočke ulice, potom u Koparskoj, Balinta Vukoja, Jabuka, Gornja i Aleksinačka. Radilo se i na grederovanju ulica, pa je na taj način sanirana Ulica Imrea Čepea - objašnjava Saša Lolevski, predsednik Saveta MZ "Peščara" - Na ovaj način rešeno je nekoliko peticija građana.

U MZ "Peščara" više od deset ulica dobilo grebani asfaltTokom tekuće godine očekuje se nastavak radova na putnoj infrastrukturi, kao i radovi na izgradnji i proširenju kanalizacione i vodovodne mreže, a u okviru projekta "Čista Srbija" na teritoriji MZ "Peščara" kanalizacionu mrežiu će dobiti pet ulica, u dužini od oko 2 kilometra.

U MZ "Peščara" više od deset ulica dobilo grebani asfaltPredsednik Saveta mesne zajednice "Peščara" jednom nedeljno prima građane na razgovor i na taj način se stiče uvid u probleme sa kojima se suočavaju meštani.

- Svaki građanin koji dođe na razgovor mora dobiti i povratnu informaciju. Dominantni problemi sa kojima nam se građani obraćaju su oni koji se tiču infrastrukture - ističe Lolevski.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 3366
Povezane teme

saobraćajna infrastruktura

mz peščara

putna infrastruktura

saša lolevski

grebani asfalt

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.