Komentara: 24
Pregleda: 3727

U narednih mesec dana predaja neregistrovanog oružja MUP-u bez posledica

08.05.2023. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji poseduju neregistrovano oružje da ga od danas pa do 8. juna predaju najbližoj policijskoj stanici bez krivične odgovornosti, posledica i dokazivanja porekla oružja.
U narednih mesec dana predaja neregistrovanog oružja MUP-u bez posledica

Svi koji predaju neregistrovano oružje u narednih mesec dana neće krivično odgovarati, niti snositi bilo kakve posledice, a ne moraju ni dokazivati poreklo oružja, navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Oružje u nelegalnom posedu građani mogu predati u najbližoj policijskoj stanici svakog dana od 7 do 19h.

Pozivamo građane koji poseduju nelegalno oružje da se odazovu ovom pozivu, obrate najbližoj policijskoj stanici i predaju oružje za koje nemaju isprave o oružju - poručuje Jelena Lakićević, načelnik Odeljenja za oružje iz Uprave za upravne poslove pri Ministarstvu unutrašnjih poslova  - Poziv se odnosi na sve vrste oružja, automatsko kao i svako drugo oružje, minsko-eksplozivna sredstva, delove za oružje i municiju koju su protivpravno držali. Ujedno, MUP poziva i one građane koji nisu predali policijskim stanicama na čuvanje oružje nakon smrti vlasnika, da to urade sada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 3727
Povezane teme

mup

oružje

vatreno oružje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.