Komentara: 0
Pregleda: 1165
Foto

U nedelju 7. Subotički polumaraton - sledi zatvaranje ulica i preusmeravaje saobraćanja autobusa

24.08.2024. u 07:50h
Izvor: Subotica.com
3,2,1... Start! Subotički polumaraton, sedmi po redu, počinje u nedelju u 8 časova na trgu ispred Gradske kuće. Zbog ove trke i bezbednosti učesnika biće zatvoren jedan deo ulica na trasi trčanja, a doći će i privremene promene saobraćanja autobuskih linija.a
U nedelju 7. Subotički polumaraton - sledi zatvaranje ulica i preusmeravaje saobraćanja autobusa

U najlepšoj uličnoj trci, na 5, 10 i 21 kilometar učestvovaće oko 1.400 trkača iz Srbije i još 16 zemalja. Oni koji se još nisu prijavili to mogu da učine i sutra od 17 časova i prijavnom centru na Korzou i u nedelju uoči početka trke.

- Ove godine start je pomeren u 8 časova, te očekujemo da će do 11 časova svi trkači stići na cilj i tada kreće dodela nagrada. Pozivamo sugrađane da nam se pridruže i navijaju – kaže Žika Savin, organizator Subotičkog polumaratona. – Najviše gostiju dolazi iz Mađarske, a stižu nam trkači Beogradskog maratona, Pulskog maratona, Zemunskog i Čačanskog maratona. Uspostavili smo dobru saradnju sa drugim trkama, želimo da razmenjujemo iskustva, posećujemo se i širimo našu veliku sportsku porodicu.

U nedelju 7. Subotički polumaraton - sledi zatvaranje ulica i preusmeravaje saobraćanja autobusa

Zbog održavanja sportske manifestacije saobraćaj će biti zatvoren od 7 časova pa do završetka trke, odnosno 11 sati.

- Svi putni pravci od „Jadrana“, u oba smera biće u tom periodu zatvoreni. Molimo sugrađane da imaju razumevanja i pomere svoja vozila na vreme, a detaljne deonice na kojima će saobraćaj biti obustavljen objavljene su na našem sajtu – dodaje Jovica Ilić. - Biće prohodna Bajnatska, Beogradski put, potez sa strane Buvljaka... Alternativni pravac kod Dudove šume je kod Zorke.

U nedelju 7. Subotički polumaraton - sledi zatvaranje ulica i preusmeravaje saobraćanja autobusaU toku trajanja ove sportske manifestacije, u potpunosti će za saobraćaj biti zatvorene ulice Cara Dušana, Štrosmajerova, Rudić ulica, Zmaj Jovina, Đure Đakovića, Trg sinagoge, Aleja maršala Tita, Braće Radić i deo Maksima Gorkog, od Zagrebačke ulice ka Ulici braće Radić, kao i deo ulice Nade Dimić, kod parka na Prozivci.

U nedelju 7. Subotički polumaraton - sledi zatvaranje ulica i preusmeravaje saobraćanja autobusa

I ove godine, na Subotičkom polumaratonu učestvovaće i više od 700 mališana, koji će snage odmeriti na dečjim trkama na prostoru između Gradske kuće i Muzičke škole. Start dečjih trka ove godine kreće u 10.30 časova.

- Potrudili smo se da deca učestvuju besplatno i svi će po završetku dobiti medalje. Imamo rekordan broj učesnika, od beba u kolicima do deset godina, što je verovatno zato što smo pomerili start i deca mogu da se probude. Dobiće i poklončiće i verujemo da će biti dobra atmosfera – najavljuje Sabolč Halaši.

IZMENE U REDU VOŽNJE AUTOBUSA

Usled održavanja “7. Subotičkog polumaratona” i zatvaranja većeg broja ulica u centru grada, u nedelju od 7 do 11 časova doći će do privremenih promena u saobraćanju autobuskih linija, pre svega gradskih. Više detalja u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije Najava 7. Subotičkog polumaratona - tehničke informacije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 časova i 27 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 1165
Povezane teme

žika savin

subotički polumaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.