Komentara: 4
Pregleda: 5059

U nedelju besplatni preventivni pregledi

17.05.2024. u 13:12h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 19. maja, svi zainteresovani građani moći će da obave besplatne preventivne preglede na internističkom delu polikliničke Službe u Opštoj bolnici, odnosno u ambulanti "Prozivka" (Pazinska bb). Pregledi će se na obe adrese obavljati od 8 do 17h.
U nedelju besplatni preventivni pregledi

Građani će moći da urade preglede za faktore rizika od kardiovaskularnih bolesti , odnosno merenje krvnog pritiska, merenje pulsa, EKG, analize iz krvi: kompletnu krvnu sliku i šećer u krvi, kardiološki pregled

Pacijenti koji žele da urade laboratorijske analize, pre toga ne treba da doručkuju.Zakazivanje nije potrebno.

 - Na ovaj način, Ministarstvo zdravlja nastavlja akciju koja je uspešno realizovana pre pandemije korona virusa, u okviru koje je u više od dvadeset dana besplatne zdravstvene preglede obavilo blizu pola miliona ljudi. Akcija preventivnih pregleda naišla je na veliku podršku građana, a značaj iste, pored velikog broja naših građana koji su obavljali preglede, dodatno potvrđuje i podatak da je tom prilikom nekoliko hiljada građana upućeno na dalju dijagnostiku i hitno bolničko zbrinjavanje - ističu iz Opšte bolnice Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 5059
Povezane teme

opšta bolnica

dom zdravlja subotica

ambulanta prozivka

opšta bolnica subotica

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.