Komentara: 6
Pregleda: 3839

U nedelju besplatni preventivni pregledi u bolnici i ambulanti "Prozivka"

13.07.2024. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 14. jula, u Opštoj bolnici Subotica i u ambulanti "Prozivka" (Pazinska bb) organizovaće se besplatni preventivni pregledi u periodu od 8 do 17 časova.
U nedelju besplatni preventivni pregledi u bolnici i ambulanti "Prozivka"

Svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da u Opštoj bolnici Subotica u internističkom delu poliklinike, bez zakazivanja i uputa, obave pregled kod specijaliste endokrinologije, urade ultrazvuk štitne žlezde, ali i izmere krvni pritisak, urade EKG i provere nivo šećera u krvi i kompletnu krvnu sliku u laboratorijama.

U ambulanti "Prozivka" organizovaće se preventivni pregledi koji obuhvataju merenje krvnog pritiska i pulsa, EKG, proveru krvne slike i glukoze u krvi, ultrazvučni pregled štitne žlezde (obaljaće se u bolnici) kao i pregled interniste u slučaju da ultrazvučni nalaz štitne žlezde pokazao patološke promene. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 dana i 15 časova
Komentara: 6
Pregleda: 3839
Povezane teme

dom zdravlja subotica

opšta bolnica subotica

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.