Komentara: 2
Pregleda: 3062

U nedelju humanitarni bazar za Leonu i Lea

01.08.2023. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 6. avgusta, u centru grada (od 17 do 20h) biće upriličen humanitarni bazar za pomoć našim malim sugrađanima Leoni Kovač i Leu Miliću.
U nedelju humanitarni bazar za Leonu i Lea

Iz neformalne grupe "Naše malo nekome je sve" pozivaju sve humanitarce i ljude velikog srca da im se pridruže i da daju svoj doprinos u organizaciji i realizaciji ovog humanitarnog događaja.

Zainteresovani sugrađani na humanitarnom bazaru mogu učestvovati kao izlagači, volonteri, animatori... Takođe, pojedinci koji žele da daju svoj doprinos i doniraju predmete koje više ne koriste, a nisu u mogućnosti da učestvuju lično, mogu da nam se jave - objašnjavaju iz grupe "Naše malo nekome je sve" - Na prodajnim štandovima mogu biti izloženi slaniši, slatkiši, med, polovne igračke, knjige, garderoba, predmeti izrađeni u dekupaž tehnici, nakit i druge rukotvorine, cveće... 

U nedelju humanitarni bazar za Leonu i LeaOsim građana, učešće u realizaciji ovog humanitarnog bazara mogu uzeti i ugostiteljski objekti, uslužne delatnosti, frizerski saloni i saloni lepote, škole stranih jezika, stomatološke ordinacije i drugi. Takođe, mogu se pridružiti volonteri koji žele da održe neku radionicu za decu.

Pozivamo i naše vredne domaćice da nam se pridruže i pripreme slaniše i slatkiše za prodaju. Poziv upućujemo i volonterima koji bi nam pomogli oko pripreme štandova i prodaje, a dobrodošli su i animatori za decu. Naravno, pozivamo i sve Subotičane da u nedelju dođu u centar grada, da se družimo i da svi zajedno pomognemo Leoni i Leu - zaključuju iz "Naše malo nekome je sve".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3062
Povezane teme

naše malo nekome je sve

humanitarni bazar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.