Komentara: 8
Pregleda: 2656

U nedelju nova akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene

21.05.2021. u 17:26h
Izvor: Subotica.com
Naše tri sugrađanske velikog srca, osnivači Fejsbuk grupe „Obrok za porodicu“ koja se sada zove „Naše malo nekome je sve Subotica“, organizuju novu, 15. po redu, akciju prikupljanja hrane i drugih potrepština.
U nedelju nova akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene

Svi koji žele da pomognu najsiromašnijim sugrađanima donacije mogu da odnesu u nedelju u prostorije MZ „Gat“, Ruđera Boškovića 22, od devet do 12 časova.

- Baš kako i kaže novi naziv grupe, naše malo nekome može itekako da znači, zato pozivamo Subotičane dođu i pomognu koliko mogu. Svaka donacija je zlatna. Od namirnica najneophodnije je brašno, šećer, ulje, suvi kvasac, jaja, palenta, pirinač, griz, gotova jela i mesni naresci, paštete, povrće i voće, kafa.... Tu su i sredstva za higijenu, pelene, a mogu i vaučeri za kupovinu – kaže Tijana Mijović, jedna od osnivača grupe.

U nedelju nova akcija prikupljanja hrane za socijalno ugroženeGrupa trenutno pomaže oko 150 porodica. Broj porodica je smanjen jer je opala količina hrane i potrepština koje se doniraju. Pomozimo da i drugi naši siromašni sugrađani dobiju bar skromni paket nejneophodnijih potrepština.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 2656
Povezane teme

Humanitarna akcija

obrok za porodicu

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.